Page 116 - GREC14N_SKG_02
P. 116

The insiders | Q&A                                                              SKG












          Marialena Miliara
          Gastronomy

          by heart


         Co-owner of the most
         ambitious culinary
         project of the North,
         The Aficionados. Η
         συνιδιοκτήτρια του πιο
         φιλόδοξου γαστρονομικού
         project του Βορρά, The
         Aficionados.

         What is a culinary innovation?
         Simple, easy, and above all fresh,
         top-quality raw materials combined
         in tasty dishes, elevating the
         inspiration behind every recipe, as
         created by our talented chefs.
         Which dish represents the town?
         Thessaloniki’s dish is a good
         “meze” that everyone always
         craves.
         What is the best city spot?
         The one artfully taking me on a
         journey.
         Τι σημαίνει καινοτομία στον
         κλάδο της γαστρονομίας;
         Απλές, εύκολες και προπάντων
         φρέσκες και καλής ποιότητας
         πρώτες ύλες που καταλήγουν σε
         εύγευστα πιάτα, αναδεικνύοντας
         την έμπνευση των συνταγών
         από τους ταλαντούχους σεφ της
         πατρίδας μας.
         Με ποιο πιάτο θα ταυτίζατε τη
         Θεσσαλονίκη;
         Tο πιάτο της Θεσσαλονίκης  είναι
         ένας καλός «μεζές», που πάντα
         όλοι ψάχνουν.
         Ποιο είναι για εσάς το καλύτερο
         σημείο της πόλης;                                                                         Dimitris Andritsos
         Εκείνο που έχει την τέχνη να με
         ταξιδέψει.

        116   GREC14N   2018
   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121