Page 116 - GREC14N_SKG_02
P. 116
The insiders | Q&A SKG
Marialena Miliara
Gastronomy
by heart
Co-owner of the most
ambitious culinary
project of the North,
The Aficionados. Η
συνιδιοκτήτρια του πιο
φιλόδοξου γαστρονομικού
project του Βορρά, The
Aficionados.
What is a culinary innovation?
Simple, easy, and above all fresh,
top-quality raw materials combined
in tasty dishes, elevating the
inspiration behind every recipe, as
created by our talented chefs.
Which dish represents the town?
Thessaloniki’s dish is a good
“meze” that everyone always
craves.
What is the best city spot?
The one artfully taking me on a
journey.
Τι σημαίνει καινοτομία στον
κλάδο της γαστρονομίας;
Απλές, εύκολες και προπάντων
φρέσκες και καλής ποιότητας
πρώτες ύλες που καταλήγουν σε
εύγευστα πιάτα, αναδεικνύοντας
την έμπνευση των συνταγών
από τους ταλαντούχους σεφ της
πατρίδας μας.
Με ποιο πιάτο θα ταυτίζατε τη
Θεσσαλονίκη;
Tο πιάτο της Θεσσαλονίκης είναι
ένας καλός «μεζές», που πάντα
όλοι ψάχνουν.
Ποιο είναι για εσάς το καλύτερο
σημείο της πόλης; Dimitris Andritsos
Εκείνο που έχει την τέχνη να με
ταξιδέψει.
116 GREC14N 2018